På innsiden av DT Bergen: Sketchnotes fra student Håvard Legreid

Illustratør Håvard Legreid dokumenterer Design Thinking-studiet med børstepenner og tegnepapir

Publisert 22.03.2018

Det er mange som mener vi burde tegne mer i arbeidslivet, og voksenlivet generelt. Netlifes Hanne Wetland kjører fullbookede kurs i det hun kaller nyttetegning, og på Design Thinking-studiet brukte vi en hel dag på Fakultet for kunst, musikk og design med akttegning, for å bli trygg på å tegne uten å bli forlegen over resultatet. 

Og mens mine notatbøker (fremdeles) fylles med krokete bokstaver, lister og kryptiske krusseduller, er det andre som virkelig omfavner uttrykksformen. Blant oss studenter er han for lengst stemplet som «tegneren» – Håvard Legreid som til daglig jobber med design og digitalisering hos Bergen Offentlige Bibliotek tropper opp til hver samling med en feit bunke papir og et stort utbrettbart pennal med tusjer i alle regnbuens farger. Også setter han i gang med å tegne.

I februar tilbragte vi to dager på NHH hvor vi dypdykket i forretningsmodeller (Tina Saebi), innovasjon som konkurransefortrinn (Eirik Sjåholm Knudsen) og Design Thinking mindset (Matthew Lynch). Under ligger Håvards notater. Se og bli inspirert til å tegne mer!

 

 

Les også:

Stine Fantoft Berg

Skrevet av Stine Fantoft Berg
Prosjektleder og kommunikasjonssjef