Vil du lære designdrevet innovasjonsmetodikk?

Det er kun to åpne plasser på studiet i Design Thinking, som har oppstart 25.oktober. Vil du være en del av en utrolig spennende gjeng med nye designtenkere? Send en søknad i dag!

Publisert 21.04.2017

Andre kull ved DT Bergen er uteksaminert og nå er det over 60 Designtenkere som har gjennomgått studiet. Allerede ved fjorårets opptak hadde vi lange ventelister både av studenter og caseleverandører og det er derfor en glede å endelig kunne åpne opp for påmelding til neste runde.

Ringvirkningene av studiet har vært over all forventning: bedrifter med caser på studiet har ansatt Designtenkere, vi får stadig henvendelser fra aktører som etterspør kompetansen, mange av alumni har startet for seg selv og jobbet med bedrifter på tvers av næringslivet. Det er helt klart at dette er kompetanse som har stor verdi i en tid preget av endring.

Mer informasjon om studiet finner du her.

Info til søkere (studenter)

Frist for å søke er løpende inntil vi oppnår tilfredsstillende grad av tverrfaglighet

Pris for student: 80.000 kr

Undervisningsdatoer:
NB: Subject to change

Module 1: 24–26 October
Module 2: 29–30 November
Module 3: 10–12 January
Module 4: 7–8 February
Module 5: 7–8 March
Module 6: 10–11 April
Module 7: 7–8 May

Hvordan søke?

Send følgende info til designthinking @ drb.no :

  • Fullt navn, nåværende arbeidsgiver, stillingstittel, fødselsdato, adresse og telefonnummer; 
  • CV
  • På under 400 ord, fortell hvorfor du er interessert i studiet, og hva du tar med deg av ferdigheter og tidligere erfaringer

Søknaden kan være på engelsk eller norsk.

Krav til søkeren:
For å kunne oppnå studiepoeng, er det et krav at søkeren har en bachelor-grad (uansett fag), minst to års arbeidserfaring, og grunnleggende språkferdigheter i norsk og engelsk. Det er mulig å ta studiet uten å tilfredsstille disse kravene, men da vil studenten ikke kunne få studiepoeng.

Ønsker din bedrift et innovasjonscase på neste kull?

Les mer her, og ta kontakt på designthinking @ drb.no